RAKASTA KEHOASI

RAKASTA KEHOASI-valmennus on täällä!! Täysin uusi ja ainutkertainen valmennus starttaa 16.3! Rakasta Kehoasi on itsensä hyväksymistä ja omassa kehossa viihtymistä, ja se kuuluu kaikenkokoisille.
 
Saat neljän viikon ajan oikeanlaista valmennusta itseesi suhtautumiseen ja itsesi hyväksymiseen. Valmennuksen avulla opit suhtautumaan kehoosi armollisemmin, jolloin terveellisten valintojen tekeminen on helpompaa. Tarkoitus on siis olla onnellinen omassa kehossa ja samalla pyrkiä kohti omaa tavoitetta, ja tavoite on meille kaikille eri. itsensä ja kehonsa rakastamista on, että pitää itsestään ja kehostaan huolta. RAKASTA KEHOASI-valmennuksessa opit tekemään omalle kehollesi terveellisiä valintoja, me annamme sinulle avaimia joista valita. 

24,95 / kpl 49,90 sis. alv 24,00 %
  Kpl

RAKASTA KEHOASI-valmennus on askel kohti positiivista suhtautumista itseen!! Oman kehon hyväksyminen johtaa terveyden kannalta positiivisiin vaikutuksiin. Jos haluat laihduttaa, tee se terveydellisistä syistä. Voit tulla mukaan, vaikka et haluaisikaan laihduttaa tai kiinteyttää kehoasi. Tämä valmennus on monipuolinen ruokavalion ja liikunnan suhteen. Sinä valitset, me annamme avaimia!! 

Valmennus on kehon hyväksymiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja elämän eri osa-alueiden TASAPAINON löytymiseen tähtäävä valmennus. Sen aikana opit syömään säännöllisesti ja terveellisesti ja voit halutessasi pudottaa painoa.  Treenituokioiden avulla voit saada kehoasi toimivammaksi ja kuntoasi ja ryhtiäsi paremmaksi! Opettelemme elämän eri osa-alueiden tasapainottamista arjessa. Tärkeä kysymys kuuluu: Mitä minä haluan?  


Valmennuksen sisältö:

 • 4 viikon kokonaisvaltainen sekä naisille että miehille suunnattu nettivalmennus
 • MENTAALIVALMENNUSTA JOKA VIIKKO: Ritan ja Akin viikoittaiset kehopositiivisuuteen valmentavat videot vievät sinut hyvinvoinnin tielle henkisen oivalluksen kautta!
  • Työkaluja positiiviseen ajatteluun, itsemyötätuntoon, itseen uskomiseen ja oman itsesi hyväksymisen kautta opit rakastamaan itseäsi
 • TERVEELLISET JA MONIPUOLISET RUOKAVALIOT, joista valita
  • Joka viikolle kattavasti reseptejä, jotta ruokapuoli pysyy monipuolisena ja maistuvana koko 4 viikkoa.
 • MONIPUOLISET TREENIOHJELMAT:
  • KOKONAAN OHJATUT KOTITREENIT oman kehon painolla, kahvakuulalla ja kuminauhalla
   • Saat joka viikko uudet kotitreenihaasteet, joka lisäävät terveyttäsi ja takaavat kehon ja mielen hyvän olon
  • KUNTOSALITREENEJÄ niitä haluaville -> HUOM! Ei kuntosalipakkoa!
 • Paljon kehuttu Ritakin oma Venyttely- ja rentoutusohjelma
 • Ritakin Liikkuvuusopas
 • Tekniikkavideot kuntosalitreeneihin
 • Suljettu Facebook-ryhmä ja ryhmän tuki valmennuksen ajan
 • Valmennus etenee portaittain viikkomoduuleissa, saat joka viikko mentaalivalmennusta ja uutta kirjallista materiaalia oman kehon rakastamisen tueksi.


KENELLE JA MITÄ?

RAKASTA KEHOASI on suunniteltu parantamaan suhtautumista omaan kehoon, ja sitä myötä parantamaan hyvinvointia ja terveydentilaa kokonaisvaltaisesti! Sopii jokaiselle iästä, sukupuolesta ja koosta riippumatta!! 

RAKASTA KEHOASI on itsehyväksymisen ja terveen elämän omaksumista. Sen aikana etenet kohti itsemyötätuntoa ja oman kehon rakastamista! Olkoon tavoitteesi sitten painonpudotus, kunnon kohotus, kehon muokkaaminen tai jotain, mitä et itsekään osaa vielä määritellä, tämä on sinun valmennuksesi. Ehkä haluat saada positiivista ajatusta elämääsi? Ehkä kaipaat vain tsemppiä ja tukea? Tämä on JUURI OIKEA VALMENNUS.

Valmennuksen tarkkaan suunnitellut terveelliset ja monipuoliset ruokavaliot, lempeästä tehokkaaseen vaihtelevat treeniohjelmat, mentaalivalmennus sekä askel askeleelta etenevä kokonaisuus varmistavat sinun tavoitteesi kohti kehopositiivisuutta ja hyvinvointia.

Treeniohjeita saat monipuolisesti sekä kotona että kuntosalilla tehtäväksi. Sopii siis hyvin myös Sinulle, joka et halua tai ehdi kuntosalille!! Saat tukea treeniisi kokonaan ohjatuista kotitreenivideoista ja kirjallisista kattavista ohjeista!


Mentaalivalmennus on tärkeässä osassa valmennusta, annamme Sinulle työkaluja oman itsesi hyväksymiseen ja kehopositiivisuuden löytymiseen!!
 

VALMENNUS ETENEE PORTAITTAIN! JOKA VIIKOLLE ON OMA TEEMANSA, JOKA VALMENTAA SINUA KOHTI TAVOITETTASI!
SAAT LISÄMATERIAALIA VIIKOTTAIN NELJÄN VIIKON AJAN! MENTAALIVALMENNUS ANTAA SINULLE VOIMAA JA TYÖKALUJA ARJEN HAASTEISIIN!


RUOKAVALIO

Ruokavaliot ovat todella terveellisiä ja monipuolisia joilla ravitset kehoasi oikein ja lisäät hyvinvointiasi.

Käytössäsi on
TERVEELLINEN JA TEHOKAS RAVINTO-OHJELMA!!!

 • sisältää maidottomat/gluteenittomat ja kasvisruokavaliot!

Ruokavaliot ovat selkeitä ja monipuolisia, jotka toimivat hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttavat Sinua voimaan hyvin. Kaikki ruoat ovat normaalia ruokaa, joita on saatavilla lähiruokakaupoista ja saat valmennuksen aikana joka viikolle kattavasti maistuvia ja kevyitä reseptivinkkejä! RAKASTA KEHOASI-valmennuksessa keskitytään ruuasta nauttimiseen, opitaan uusia herkullisia reseptejä ja opetellaan säännöllinen ruokarytmi, jolla on suotuisa vaikutus aineenvaihduntaan ja terveyteen. Tällä ruokavaliolla jaksat ja pysyt terveenä!
 

TREENIT

Saat käyttöösi monipuoliset treeniohjeet sali- ja kotiharjoitteluun sekä tekniikkavideot liikkeiden oikein suorittamiseksi. Puhdas liiketekniikka tuo maksimaalisen tehon treeneihisi ja kehosi pysyy terveenä ilman rasitusvammoja tai loukkaantumisia. Lihaskuntoharjoituksia tehdään kotona ja/tai kuntosalilla oman elämäntilanteen mukaan. Valittavanasi on erilaisia treeniohjelmia, jokaiselle jotakin!
Huom! Ei kuntosalipakkoa!
Lisäksi erittäin tärkeässä roolisssa on aerobisen kunnon kohottaminen tai sen ylläpitäminen. Aerobinen harjoittelu toteutuu hyvin vaikka kävely- tai hölkkälenkkien muodossa.

Sinä liikut omien mahdollisuuksiesi mukaan itseäsi kuunnellen, jo pelkkä kävelylenkki ja hyötyliikunta ovat liikuntaa!

RAKASTA KEHOASI-valmennuksen treeniohjelmat:


Kotitreenit

 • JOKA VIIKON UUSI OHJATTU TREENIVIDEO!
 • KAHVAKUULA -TREENI
 • KUMINAUHAJUMPPA KOKO KEHOLLE
 • OLOHUONEJUMPPA KOKO KEHOLLE
 • VENYTTELYOHJELMA
 • RENTOUTUSOHJELMA


Kuntosalitreenit

 • 2-JAKOINEN OHJELMA (SUPERSARJAHARJOITTELU)
 • 3- JAKOINEN OHJELMA
 • 4-JAKOINEN OHJELMA
 • TOIMINNALLINEN TREENI SALILLA


VALMENNUS JA RYHMÄN TUKI

Saat pääsyn suljettuun Facebook-valmennusryhmään, jossa neljän viikon etävalmennus tapahtuu. Sinulla on sosiaalinen tuki koko valmennuksen ajan. Ritan ja Akin viikoittaiset motivoivat ja energiaa antavat videotervehdykset ja viiden viikon tarkkaan suunniteltu valmennuskokonaisuus auttavat sinua kohti päämäärääsi. Lisäksi saat tarvittaessa vastauksia kysymyksiisi ravinnosta ja liikunnasta ja Ritan fysioterapeuttinen ja fysiologinen ammattitaito tukevat Sinua koko valmennuksen ajan.

YHTEISTAPAAMINEN
Valmennus sisältää yhteistapaamisen lauantaina 21.3 Porissa Energy Puls Wellness Center kuntokeskuksessa.
(Osallistuminen on vapaaehtoinen.)

MATERIAALIT
Saat ohjeet ja osallistumislinkin suljettuun facebook-ryhmään 14.3.
Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan.

VAIHTO TAI PALAUTUS
Pidätämme oikeudet tuotteen vaihtoon tai palautukseen.