RASVANPOLTTOHAASTE

RASVANPOLTTOHAASTE  boostaa sinut kohti tavoitteitasi kiinteytyä ja polttaa rasvaa! Saat 21 hyvinvointihaastetta liittyen liikuntaan, terveelliseen syömiseen sekä mielen hyvinvointiin. Valmennus on mukaansatempaava ja tehokas kolmen viikon napakka treeni- ja ruokavalio-ohjelma, jonka aikana saat huomattavan muutoksen kehoosi ja energiatasosi nousevat! 

 

 

44,90 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Rasvanpolttohaaste on täysin uudenlainen valmennuksemme! Valmistautumismateriaali sisältää MEAL ja TRAINING PREPIN, eli materiaalit ja ohjeistukset, miten valmistaudut tulevaan valmennukseen, ruokavalion ja treenien osalta! Saat monipuolisen paketin kotitreeneihin ja ruokavalioihin, sekä ohjeistuksen, kuinka valmistelet tulevan viikon ruuat valmiiksi!
 

RASVANPOLTTOHAASTE SISÄLTÄÄ:

  • Valmennuksen startti- ja valmistautumispaketin: treeni- ja ruokavalio-ohjeistukset sekä ruokavaliot. 
  • MEAL- ja TRAINING PREPIT sekä video-ohjeet tulevan viikon ruokien valmistamiseen!
    Uusi MEAL PREP ja TRAINING PREP aukeaa ennen jokaista alkavaa viikkoa!
  • Monipuoliset, kokonaan ohjatut kotitreenit kaikkiin lähtötilanteisiin ja kuntotasoille!
  • Tehokkaat FATBURN -ruokavaliot kahdella eri kaloripohjalla. Ruokavalioissa on huomioitu gluteenittomat-, maidottomat- ja kasvisruokavaihtoehdot.
  • HAASTEKALENTERI- Saat 21 haastetta valmennuksen aikana: treenihaasteita, mentaalivalmennusta sekä ruokavaliovinkkejä! Pysyt motivoituneena koko valmennuksen ajan!


SELKEÄ VIIKKO-OHJELMA RUOKAVALIOINEEN JA TREENEINEEN!

RASVAA POLTTAVILLA RUOKAVALIOILLA JA MEAL PREPILLÄ NOPEASTI FREESIMPI OLO!
 FATBURN -ruokavaliot kiihdyttävät aineenvaihduntaasi ja käynnistävät rasvanpolton tehokkaasti! Tulet saamaan kaksi ruokavaliopohjaa, joiden avulla saat upeita tuloksia valmennuksen aikana! Ruokavalioissa on huomioitu gluteenittomat-, maidottomat- ja kasvisruokavaihtoehdot.

MEAL PREP ohjeistaa sinut ennen jokaista alkavaa valmennusviikkoa siihen, miten valmistelet itsellesi ja perheellesi terveellisen sekä monipuolisen ruuan. Sinun ei siis tarvitse valmistaa erikseen ruokaa itsellesi ja perheellesi, vaan voitte koko perhe syödä terveellisesti! Sinun ei siis tarvitse miettiä, miten saat hoidettua viikon ateriat ruokavalion mukaisesti niin, että aikaa ei kulu koko ajan keittiössä. Me ohjeistamme sinut!


TEHOKKAAT TREENIT KOTONA TAI VAIKKA MÖKILLÄ
 TRAINING PREP, josta löydät nopeat ja supertehokkaat treenit missä ikinä oletkin! Olitpa mökillä, kotona tai vaikkapa matkalla, tarvitset vain hiukan tilaa pitääksesi treenirytmistä kiinni! 
Monipuoliset treenit pitävät sisällään kaiken, mitä tarvitset: Nopeatempoisia syketreenejä, lihasvoimaa ja -kuntoa kehittäviä treenejä, matana kynnyksen harjoituksia sekä palauttavia ja liikkuvuutta lisääviä harjoituksia palautumistasi edistäen! 

Tarvitset treenien tekemiseen vain hiukan tilaa, joten voit treenata vaikka mökillä! Treenipaketit sisältävät treenejä ilman välineitä, mutta voit halutessasi hankkia myös kahvakuulan ja treenikuminauhan (miniband) joitakin treenejä varten!HAASTEKALENTERISTA LISÄBOOSTIA
Haastekalenteri tarjoaa sinulle 21 hyvinvointiin liittyvää haastetta, jotka edistävät rasvanpolttoasi ja vievät energiatasosi uudelle tasolle! Päivittäiset haasteet antavat sinulle lisämotivaatiota entistäkin freesimpään kesään!


VAIHTO TAI PALAUTUS
Pidätämme oikeudet tuotteen vaihtoon tai palautukseen.

SOPIIKO RASVANPOLTTOHAASTE MINULLE?
RASVANPOLTTOHAASTE on sinulle, joka haluat tehokkaan kolmen viikon treeni- ja ruokavaliovalmennuksen selkeällä ohjeistuksella ja rakenteella. Olitpa liikunnan suhteen vasta-alkaja tai konkari, treenipakettimme sisältää sinulle harjoituksia kaikille kuntotasoille! 

Jos haluat freesimmän ja energisemmän olon, tämä valmennus on sinulle!

Kirjautuminen Ritaki Wellnessin valmennussivustolle

Ostotapahtuman jälkeen, tarkistathan, että saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkistathan kaikki sähköpostisi kansiot.

Valmennussivustolla käytettävä sähköposti on sama, kuin millä olet tehnyt ostoksen Ritakin verkkokaupassa. Valmennus kirjautuu tälle sähköpostiosoitteelle ja tunnukselle, joten on tärkeää, että käytät samaa sähköpostiosoitetta. 

Jos et ole saanut meiltä tilausvahvistusta 48 tunnin sisällä ostosta, kokeile vielä kirjautua valmennussivustolle kirjautumistunnuksillasi. Jos RASVANPOLTTOHAASTE -valmennusta ei näy OMAT VALMENNUKSET -osiossa, ota yhteyttä info@ritaki.fi