TEHOSTARTTI 2

TÄSSÄ TULEE HELMIKUUN TEHOSTARTTI 2- OLETKO VALMIS TOISEEN STARTTIIN!

Jatka siitä mihin viimeksi jäit tai hyppää ensimmäistä kertaa mukaan ja koe itse se mistä kaikki puhuvat!

TEHOSTARTTI starttaa 6.2.2023!

TEHOSTARTTI on ponnahduslauta todelliseen elämäntapamuutokseen kestävillä askeleilla! Starttaa vuosi kanssamme tällä monipuolisella 28 päivän yhteisstartti-valmennuksella, joka antaa sinulle avaimet pitkäaikaiseen muutokseen, hyvään oloon ja energiseen arkeen!

Valmennus sopii sinulle, jos tavoitteesi on:

 • Painonpudotus
 • Kiinteytyminen
 • Sokerikoukusta irtautuminen
 • Elämäntapamuutoksen aloittaminen
 • Uuden suunnan ottaminen kohti terveellisempää elämää
 • Treenitehojen ja energian kasvattaminen

Olemme luoneet TEHOKKAAN JA MONIPUOLISEN VALMENNUSKOKONAISUUDEN vuosien valmennuskokemuksemme pohjalta. Tämä valmennus vie sinut varmasti kohti tavoitteitasi, olipa lähtötasosi mikä tahansa.
Saat laajan kotitreenipankin, kuntosalitreenit, ruokavaliot eri kaloripohjilla, mentaalivalmennusta ja paljon vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen!

>> VALMENNUS KULKEE KÄTEVÄSTI MUKANASI MISSÄ TAHANSA RITAKI- APPIN AVULLA!

Mentaalivalmennus on todella tärkeä osa valmennuskokonaisuuttamme, tiedämme kuinka suuri merkitys onnistumisessa on mielen voimalla. Me valjastamme sinut kokonaisvaltaiseen muutokseen!

VARAA PAIKKASI HELMIKUUN STARTTIIN!

Varaa paikkasi vuoden tehokkaimmasta ja kattavimmasta valmennuksesta ja toivota tervetulleeksi vahvempi, energisempi, hyvinvoivempi ja onnellisempi sinä!

59,90 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Sopiiko TEHOSTARTTI -valmennus minulle?

Valmennus sopii sinulle, joka haluat ottaa askeleen kohti terveellisempää ja hyvinvoivaa arkea, polttaa rasvaa ja kiinteytyä sekä aloittaa vuotesi tehokkaasti!
 

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

 • Yli 20 treenin kotitreenipankin, jonka avulla treenaat tehokkaasti oman kuntotasosi mukaan. Mukana täysin uusia treenejä! Sekä matalan kynnyksen treenejä että haastavia harjoituksia edistyneelle treenaajalle. Kaikki kotitreenit ovat kokonaan ohjattuja!
 •  yli 70 reseptin reseptipankki! Löydät reseptipankista laajan valikoiman reseptejä, joista voit valita juuri sinun budjettiisi sekä tavoitteisiisi sekä mieltymyksiin sopivia maukkaita ja terveellisiä ruokia! 
 • 2 liveä
 • 1-,2- ja 3-jakoiset kuntosaliohjelmat kuntosalilla treenaaville. (Aloittelijan kuntosaliohjelma, Koko kehon 2-jakoinen kuntosaliohjelma, Bootylicious-pyllyyn muotoa kuntosaliohjelma sekä 3-jakoinen koko kehoa vahvistava kuntosaliohjelma )
 • UUTENA MEAL PREPIT !!
 • Vaihtuneet Aineenvaihduntaa boostaavat -ruokavaliot kolmella eri kaloripohjalla. Ruokavalioissa on huomioitu gluteenittomat-, maidottomat- ja kasvisruokavaihtoehdot.
 • Suositut Akin kokkinurkkaukset
 • Motivaatioluentoja, mentaalivalmennusta sekä askeleita, joilla rakennat kestävää muutosta
 • Viikko-ohjelmat
 • Suositun valmennuksen suljetun Facebook-ryhmän, jossa koko valmennuksen ajan mieletön tuki ja yhteisö!

 

>> TARKAN EURON VALMENNUS! Säästä budjetissa, älä tuloksissa!

Terveellisesti elämisen ei tarvitse olla kallista! Olemme perehtyneet budjettiystävälliseen elämäntapamuutokseen ja haluamme tuoda muutoksen kaikille mahdolliseksi! Voit toteuttaa valmennuksen täysin ilman erityisiä hankintoja tai kalliita aineksia, vaikka pelkästään omasta kodistasi käsin!

RUOKAVALIO
Ruokavalio on TERVEELLINEN KOKONAISUUS, jonka avulla loihdit vaikka koko perheelle terveellistä kotiruokaa, joka tukee sinua kohti tavoitteitasi. Ruokavalio tukee hyvinvointiasi ja boostaa aineenvaihduntaasi! Saat kehostasi rasvaa palamaan ja samalla esimerkiksi tuet lihasten ja lihasvoiman kehittymistä! Ruokavalioissa on huomioitu gluteenittomat-, maidottomat- ja kasvisruokavaihtoehdot.

Käytössäsi on

 • 3 eri kaloripohjaa, jotka kaikki ovat käytettävissäsi valmennuksen ajan

Ruokavaliot ovat selkeitä ja monipuolisia, jotka toimivat hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttavat Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen. Kaikki ruoat ovat normaalia ruokaa, joita on saatavilla lähiruokakaupoista ja saat valmennuksen aikana joka viikolle kattavasti maistuvia ja kevyitä reseptivinkkejä!

KOTITREENIT
Saat käyttöösi monipuoliset kokonaan ohjatut treeniohjelmat kotiharjoitteluun sekä kirjalliset ohjeet joka treenistä! Puhdas liiketekniikka tuo maksimaalisen tehon treeneihisi ja kehosi pysyy terveenä ilman rasitusvammoja tai loukkaantumisia. Tärkeänä ajatuksena treeneissä on lihaskunnon ja aerobisen kunnon ylläpito ja kehittäminen! Sinä treenaat omien mahdollisuuksiesi mukaan itseäsi kuunnellen, jo pelkkä kävelylenkki ja hyötyliikunta ovat treeniä!
Olemme huomioineet treeneissä sekä aloittelijat että kokeneet liikkujat monipuolisilla ja eri lähtötasoon sopivilla treeneillä. Treeneistä löydät omalla kehonpainolla sekä minibandilla, kahvakuulalla ja jumppapallolla tehtäviä treenejä, joista voit valita itsellesi sopivat. Muistathan että välinetreenit voit myös soveltaa ilman välinettä tai käyttää esimerkiksi vesipulloa kevyenä kahvakuulana.

Saat käyttöösi kotitreenipankin, josta löydät:

- kehoa aktivoivia & huoltavia treenejä

- aloittelijan kevyitä treenejä

- koko kehon lihaskuntotreenejä

- sykettä nostavia treenejä

- kohdennettua poltetta treenejä

KUNTOSALITREENIT
Valmennus sisältää 4 kuntosaliohjelmaa salilla treenaaville. Valittavanasi on 1-, 2- ja 3-jakoiset ohjelmat.

 • 1- jakoinen aloittelijan kuntosaliohjelma on sinulle joka haluat käydä salilla kerran viikossa ja treeneilla kevyesti koko kehoa läpi tai vasta aloittelet kuntosalilla
 • Koko kehon 2-jakoinen kuntosaliohjelma on tehokas kuntosaliohjelma, jolla saat koko kehollesi vahvistusta sekä tehokasta treeniä.
 • 3-jakoisia kuntosaliohjelmia saat kaksi kappaletta, koko keholle tehdyn sekä "bootylicious-pyllyyn muotoa" kuntosaliohelman. Bootylicious on sinulle joka haluat keskittää treenisi alakroppaan ja saada nimensä mukaisesti pyllyyn muotoa! 


VALMENNUS JA RYHMÄN TUKI
Saat pääsyn suljettuun Facebook-valmennusryhmään, jossa neljän viikon etävalmennus tapahtuu. Sinulla on sosiaalinen tuki koko valmennuksen ajan
 
LIVET
Pääset  Ritan ja Akin suosittuihin liveihin kaksi kertaa valmennuksen aikana.
 
MATERIAALIT
Valmennuksen ennakkomateriaalit aukeavat ennen valmennuksen alkua lauantaina 4.2.  ja 6.2. aloitetaan!
Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan.

VAIHTO TAI PALAUTUS
Pidätämme oikeudet tuotteen vaihtoon tai palautukseen.

Kirjautuminen Ritaki Wellnessin valmennussivustolle

Ostotapahtuman jälkeen, tarkistathan, että saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkistathan kaikki sähköpostisi kansiot.

Valmennussivustolla käytettävä sähköposti on sama, kuin millä olet tehnyt ostoksen Ritakin verkkokaupassa. Valmennus kirjautuu tälle sähköpostiosoitteelle ja tunnukselle, joten on tärkeää, että käytät samaa sähköpostiosoitetta. 

Jos et ole saanut meiltä tilausvahvistusta 48 tunnin sisällä ostosta, kokeile vielä kirjautua valmennussivustolle kirjautumistunnuksillasi. Jos TEHOSTARTTI valmennusta ei näy OMAT VALMENNUKSET -osiossa, ota yhteyttä info@ritaki.fi, jotta voimme tarkistaa, että tulet saamaan materiaalit 7.1.2023