Rasvanpoltto/ Laihduttava ruokavalio 2500 kcal (normaali)

Linkki ruokavalioon lähetetään sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä. Materiaali on luettavissa 6 viikon ajan.

20,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Ritakin laihduttava ruokavalio on selkeä ja monipuolinen, joka toimii hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttaa Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen.

Ravinnon merkitys rasvanpoltossa on merkittävä: jopa 70 - 80 % rasvanpolton tuloksista saavutetaan oikeanlaisella ruokavaliolla. Ravinnon laadun ja määrän lisäksi on hyvä muistaa oikea ateriarytmi. Kun ateriat sijoitetaan tasaisesti 3-4 tunnin päähän toisistaan, pysyy verensokeri tasaisena, keho kylläisenä, eikä epäterveellisiin ruokavalintoihin houkutteleva sudennälkä pääse yllättämään. Tällöin aterioita on päivässä 5-6: aamupala, (välipala), lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Tämän ruokavalion kaikki ruoat ovat normaalia ruokaa, joita on saatavilla lähiruokakaupoista. Lisäksi saat myös muutamia maistuvia ja kevyitä reseptivinkkejä! Ruokavaliossa keskitytään aineenvaihdunnan herättämiseen ja vilkastuttamiseen sekä säännöllisen ruokarytmin omaksumiseen. Rytmitä oman päiväsi mukaan, niin, että aterioiden väliin jää noin 3-4 tuntia.