Super Fatburn 1600 kcal ruokavalio

Terveellinen ja monipuolinen ravinto ovat tärkeä osa hyvinvoinnin ja tavoitteisiin pääsemisen kannalta. Ruokavalio on myös tärkeimmässä osassa rasvanpolttoa ja kiinteytymistä! Tämä UUSI Fatburn -ruokavalio auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi sekä syömään ravintorikkaasti ja monipuolisesti!

Ruokavaliomme on suunniteltu kattavaksi kokonaisuudeksi, joten olemme ottaneet huomioon myös erityisruokavaliot yhdessä ruokavaliossa. Ruokavalio sopii sekasyöjille ja vegaaneille, sekä gluteenitonta tai maidotonta ruokavaliota noudattavalle!

24,95 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Super Fatburn: Tehokas ruokavalio rasvanpolttoon ja kehon kiinteytymiseen. Oikeanlainen ruokavalio ja sopiva ateriarytmi pitää energisenä läpi päivän sekä varmistaa turvallisen ja tehokkaan painonpudotuksen.
Syömällä monipuolisesti oikeaa ruokaa pidät mieliteot kurissa ja jaksat liikkua tehokkaammin. Noudattamalla mahdollisimman tarkasti valitsemaasi ruokavaliota, tulet huomaan ison eron sekä olossasi että kehonkoostumuksessasi. Samalla erilaiset ruuan himot ja napostelun tarve tasaantuvat ilman jatkuvaa itsensä ruoskimista.