TEHO- 2000kcal ruokavalio

TEHO- ruokavaliot ovat täällä!

>> Tehokkaat ja selkeät ruokavaliot, joilla sinä onnistut tavoitteissasi!

 

Terveellinen ja monipuolinen ravinto ovat tärkeä osa hyvinvoinnin ja tavoitteisiin pääsemisen kannalta. Ruokavalio on myös tärkeimmässä osassa rasvanpolttoa ja kiinteytymistä! Tämä ruokavalio auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi sekä syömään ravintorikkaasti ja monipuolisesti!

Ruokavaliomme on suunniteltu kattavaksi kokonaisuudeksi, joten olemme ottaneet huomioon myös erityisruokavaliot yhdessä ruokavaliossa. Ruokavalio sopii sekasyöjille ja vegaaneille, sekä gluteenitonta tai maidotonta ruokavaliota noudattavalle!

24,95 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Rasvanpolttoa palvelee parhaiten ruokavalio, jossa on 400-500 kcal päivittäistä kalorinkulutusta vähemmän kaloreita. Näin laihdutat puoli kiloa viikossa rasvaa, joka on turvallinen ja ennen kaikkea pysyvä tahti. Tiedät varmasti, että pikadieeteillä saa kyllä huimia tuloksia – pika-ajaksi. Eli kilot tulevat nopeasti takaisin, ja yleensä tuovat vielä kaverinkin mukanaan. Hyvästä ruokavaliosta tulee löytyä hyviä hiilihydraatteja, hyviä rasvahappoja sekä ennen kaikkea riittävästi proteiinia lihasten ylläpitoon ja kehitykseen. Proteiini on myös laihduttajan ystävä: se pitää hyvin nälkää.

TEHO-ruokavaliot: Hiilihydraatit nautitaan vasta illalla. Hiilihydraattien syöminen illalla voi saada aikaan parempia tuloksia laihdutuksen kannalta kuin niiden syönti pitkin päivää. Kokeile ja ihastu tähän ajatusmalliin!

2000 KCAL

Olet normaalipainoinen nainen. Harrastat aktiivisesti reipasta liikuntaa tai sinulla on keskiraskas työ. Tavoitteenasi on kiinteytyminen ja lihasmassan ylläpito.
Olet keskimittaunen tai pienikokoinen nainen, jolla on ylipainoa. Harrastat aktiivisesti reipasta liikuntaa tai sinulla on keskiraskas työ. Tavoitteenasi on painonpudotus.
Olet pitkä normaalipainoinen nainen. Et harrasta liikuntaa eikä arkiaktiivisuutta juurikaan ole. Tavoitteenasi on painon ylläpito.
Olet pitkä ylipainoinen nainen, jolla on jonkin verran vapaa-ajan aktiivisuutta.
Olet keskimittainen mies, jolla on ylipainoa. Harrastat säännöllisesti liikuntaa ja tavoitteenasi on muutaman painonpudotus.

HUOMIOI, että yllä mainitut ohjeistukset ovat suuntaa antavia. Parhaiten itsellesi sopivan ruokavalion löydät ottamalla ruokavalion käyttöön kahdeksi viikoksi ja tarkkailemalla, edistääkö se tavoitettasi.