TEHO 2400kcal ruokavalio

TEHO- ruokavaliot ovat täällä!

>> Tehokkaat ja selkeät ruokavaliot, joilla sinä onnistut tavoitteissasi!

 

Terveellinen ja monipuolinen ravinto ovat tärkeä osa hyvinvoinnin ja tavoitteisiin pääsemisen kannalta. Ruokavalio on myös tärkeimmässä osassa rasvanpolttoa ja kiinteytymistä! Tämä ruokavalio auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi sekä syömään ravintorikkaasti ja monipuolisesti!

Ruokavaliomme on suunniteltu kattavaksi kokonaisuudeksi, joten olemme ottaneet huomioon myös erityisruokavaliot yhdessä ruokavaliossa. Ruokavalio sopii sekasyöjille ja vegaaneille, sekä gluteenitonta tai maidotonta ruokavaliota noudattavalle!

24,95 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

 

 

Rasvanpolttoa palvelee parhaiten ruokavalio, jossa on 400-500 kcal päivittäistä kalorinkulutusta vähemmän kaloreita. Näin laihdutat puoli kiloa viikossa rasvaa, joka on turvallinen ja ennen kaikkea pysyvä tahti. Tiedät varmasti, että pikadieeteillä saa kyllä huimia tuloksia – pika-ajaksi. Eli kilot tulevat nopeasti takaisin, ja yleensä tuovat vielä kaverinkin mukanaan. Hyvästä ruokavaliosta tulee löytyä hyviä hiilihydraatteja, hyviä rasvahappoja sekä ennen kaikkea riittävästi proteiinia lihasten ylläpitoon ja kehitykseen. Proteiini on myös laihduttajan ystävä: se pitää hyvin nälkää.

TEHO-ruokavaliot: Hiilihydraatit nautitaan vasta illalla. Hiilihydraattien syöminen illalla voi saada aikaan parempia tuloksia laihdutuksen kannalta kuin niiden syönti pitkin päivää. Kokeile ja ihastu tähän ajatusmalliin!

2400 KCAL

Olet pienikokoinen, normaalipainoinen nainen, jolla on raskas työ tai joka harrastaa aktiivisesti raskasta liikuntaa. Tavoitteena on energiatasojen ja treenitehojen ylläpito.
Olet keskimittainen tai pienikokoinen nainen, jolla on ylipainoa. Sinulla on raskas työ tai treenaat kovatehoisesti useita kertoja viikossa. Tavoitteenasi on kiinteytyminen tai treenitehojen ylläpito.
Olet pitkä henkilä, jolla on ylipainoa. Harrastat liikuntaa aktiivisesti tai jolla on keskiraskas / raskas työ. Tavoitteenasi on painonpudotus.
Olet keskimittainen mies, jolla on ylipainoa. Harrastat liikuntaa aktiivisesti useasti viikossa tai sinulla on keskiraskas työ.
Olet keskimittainen tai pitkä mies, jolla on ylipainoa. Arkiaktiivisuus ja päivittäinen liikunta on vähäistä. Tavoitteenasi on painonpudotus ja rasvanpoltto.

HUOMIOI, että yllä mainitut ohjeistukset ovat suuntaa antavia. Parhaiten itsellesi sopivan ruokavalion löydät ottamalla ruokavalion käyttöön kahdeksi viikoksi ja tarkkailemalla, edistääkö se tavoitettasi.