FATBURN RUOKAVALIO 1600 KCAL MAIDOTON & GLUTEENITON

20,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Ritakin FATBURN ruokavalio 1600 KCAL/VRK (maidoton ja gluteeniton) on selkeä ja monipuolinen, jonka avulla saat poltettua tehokkaasti rasvaa kehostasi pelkän ruokavalion avulla. Ruokavalio toimii kuuriluontoisesti ja hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa. Tuemme tällä ruokavaliolla sinua pysyvään elämäntapamuutokseen. Kasvisproteiini-vaihtoehdot on sujautettu mukavasti tähän ruokavaliopohjaan, jolloin saat halutessasi ruokavaliostasi monipuolisemman! 

Ravinnon merkitys rasvanpoltossa on merkittävä: jopa 70 - 80 % rasvanpolton tuloksista saavutetaan oikeanlaisella ruokavaliolla. Ravinnon laadun ja määrän lisäksi on hyvä muistaa oikea ateriarytmi. Kun ateriat sijoitetaan tasaisesti 3-4 tunnin päähän toisistaan, pysyy verensokeri tasaisena, keho kylläisenä, eikä epäterveellisiin ruokavalintoihin houkutteleva sudennälkä pääse yllättämään. Tällöin aterioita on päivässä 5-6: aamupala, (välipala), lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Kaikki ruoat ovat normaalia ruokaa, joita on saatavilla lähiruokakaupoista.

Lisäksi saat myös muutamia kivoja vinkkejä ruokavaliosi tueksi! 

Ruokavaliossa keskitytään aineenvaihdunnan herättämiseen ja vilkastuttamiseen sekä säännöllisen ruokarytmin omaksumiseen. Rytmitä oman päiväsi mukaan, niin, että aterioiden väliin jää noin 3-4 tuntia.