TEHODIEETTI 2021

Uudistunut TEHODIEETTI alkoi 11.1!! Irti sokerikoukusta ja kroppaan hyvä ja kevyt olo! Tule mukaan energiseen ja tehokkaaseen 4 VIIKON valmennukseemme, jossa MUUTOS ON MAHDOLLISTA! 

29,50 € / kpl 59,00 sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

TEHODIEETTI-valmennus on varma askel hyvinvointiin ja kohti parempaa oloa!! Sinä valitset, me annamme avaimia!! 

SAAT 4 VIIKON AJAN JOKA ARKIPÄIVÄ UUTTA MATERIAALIA!!! Näin onnistut varmasti tavoitteissasi!!

Alkuvuoden monipuolisin ja tehokkain valmennus antaa avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen! Tehdään yhdessä kunnon ryhtiliike: MONIPUOLISET JA TERVEELLISET RUOKAVALIOT auttavat sinua voimaan hyvin ja keventämään turvallisesti ja nyt uutuutena HERKKÄVATSAISEN RUOKAVALIO! TÄYSIN UUSITTUJEN KOTITREENIEN avulla saat kuntoa kohenemaan ja kehoa kiinteytymään! Mukana myös KUNTOSALIOHJELMAT kuntosalilla treenaaville!

Tule mukaan energiseen ja kokonaisvaltaiseen 4 VIIKON valmennukseemme, jossa VOIT HYVIN!! 11.1. startataan!!!

Valmennus on kehon kiinteytymiseen, painon pudotukseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja elämän eri osa-alueiden TASAPAINON  löytymiseen tähtäävä valmennus. Sen aikana opit syömään säännöllisesti ja terveellisesti, voit halutessasi pudottaa (lähtötilanteesta riippuen) jopa 5-8 kg painoa. Treenituokioiden avulla voit saada kehoasi toimivammaksi ja kuntoasi ja ryhtiäsi paremmaksi! Opettelemme dieetin ohella elämän eri osa-alueiden tasapainottamista arjessa. Tärkeä kysymys kuuluu: Mitä minä haluan? 

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

 • 4 VIIKON KOKONAISVALTAINEN sekä naisille että miehille suunnattu nettivalmennus
 • TEHOKKAAT JA MONIPUOLISET RUOKAVALIOT, joilla keho kevenee ja voit hyvin! Joka viikolle kattavasti reseptejä, jotta ruokapuoli pysyy monipuolisena ja maistuvana koko 4 viikkoa.
 • JOKA ARKIPÄIVÄ UUTTA MATERIAALIA, SISÄLTÄÄ 
 1. MENTAALIVALMENNUKSEN: Ritan ja Akin viikoittaiset videotervehdykset vievät sinut onnistumisen tielle henkisen oivalluksen kautta!
 2. Työkaluja fyysisen kunnon edistämiseen, positiiviseen ajatteluun, itseen uskomiseen, muutoksessa onnistumiseen, motivaation ylläpitoon ja uuden opetteluun
 • MONIPUOLISET TREENIOHJELMAT:
 • UUDET KOKONAAAN OHJATUT KOTITREENIT 
   
 

Saat joka viikko uuden ohjatun TREENIVINKIN, joka säilyttää treenimotivaatiosi ja takaa kehityksen!

 • ​LIVETREENIT kahtena viikkona: starttiviikolla ja lopettavalla viikolla!
 • KUNTOSALIOHJELMAT kuntosalilla treenaaville
 • VENYTTELY- JA RENTOUTUSOHJELMA
 • LIIKKUVUUSOPAS
 • SULJETTU FACEBOOKRYHMÄ ja ryhmän tuki valmennuksen ajan!

 
KENELLE JA MITÄ?

TEHODIEETTI on sokerikoukusta irtautumiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen, kehon kiinteytymiseen ja painonpudotukseen suunniteltu kokonaisuus, jonka aikana voit pudottaa painoasi ja saada kehoasi toimivammaksi, vahvemmaksi ja keveämmäksi!! Hyvinvointi on meille sydämen asia ja valmennammekin Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen! TEHODIEETTI sopii jokaiselle iästä, sukupuolesta ja lähtötasosta riippumatta!! HUOM!! Valmennuksen ruokavalio sopii myös imettäville äideille, tämä on toimiva ja terveellinen ruokavalio! Imetyksen kulutus ja turvallisuus huomioitu lisäohjeistuksin!

TEHODIEETTI on uuden terveemmän elämän ponnahduslauta. Sen aikana etenet kohti kevyempää ja paremmin voivaa versiota itsestäsi! Olkoon tavoitteesi sitten painonpudotus, kunnon kohotus, kehon muokkaaminen tai jotain, mitä et itsekään osaa vielä määritellä. Ehkä haluat saada positiivista ajatusta elämääsi? Ehkä kaipaat vain tsemppiä ja tukea?

Valmennuksen tarkkaan suunnitellut tehokkaat ja terveelliset RUOKAVALIOT, monipuoliset kokonaan ohjatut kotitreenit,  mentaalivalmennus sekä askel askeleelta etenevä kokonaisuus varmistavat onnistumisen.


Mentaalivalmennus on tärkeässä osassa valmennusta, annamme Sinulle työkaluja onnistumiseen!!
 

VALMENNUS ETENEE PORTAITTAIN! 
AVAAT HYVINVOINTILUUKUN JOKA ARKIPÄIVÄ NELJÄN VIIKON AJAN! MENTAALIVALMENNUS ANTAA SINULLE VOIMAA JA TYÖKALUJA ARJEN HAASTEISIIN JA INSPIROIVAT JA TEHOKKAAT VINKIT, ARTIKKELIT, TREENIT JA RESEPTIT VARMISTAVAT, ETTÄ SAAT TUKEA MUUTOKSEN POLULLESI JOKA PÄIVÄ!

 
RUOKAVALIOT

MUKANA UUTUUS RUOKAVALIO: HERKKÄVATSAISEN RUOKAVALIO!!

 • Valittavana eri kaloripohjat oman lähtöpainosi/tavoitteesi mukaan!
 • Kasvisvaihtoehtoja monipuolisesti!
 • Maidottomat/gluteenittomat ruokavaliot 

Erilaiset toiminnalliset vatsan ongelmat yleistyvät jatkuvasti, ja moni kärsii ikävistä vaivoista jopa päivittäin. Halusimme tuoda valmennukseemme ruokavalion, joka vastaa herkkävatsaisten ja vatsaongelmista kärsivien tarpeisiin.
Herkkävatsaisen ruokavalio on suunniteltu tukemaan vatsan hyvinvoinnin parantamista yhdessä painonpudotuksen kanssa. Tässä terveellisessä ja monipuolisessa ruokavaliossa on otettu huomioon ne seikat, joita esimerkiksi ärtyvän suolen oireyhtymästä kärsivän tulee ottaa huomioon vatsan kunnon parantamiseksi ja ylläpitämiseksi.
Jos kärsit esimerkiksi turvotuksesta, vatsan kipuilusta tai krampeista, kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun tämä uusi ruokavaliomme.
 

Ruokavaliot ovat selkeitä ja monipuolisia, jotka toimivat hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttavat Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen. Kaikki ruoat ovat normaalia ruokaa, joita on saatavilla lähiruokakaupoista ja saat valmennuksen aikana joka viikolle kattavasti maistuvia ja kevyitä reseptivinkkejä! 

Nyt keskitytään aineenvaihdunnan herättämiseen ja vilkastuttamiseen sekä säännöllisen ruokarytmin omaksumiseen. Tällä ruokavaliolla jaksat ja pysyt terveenä!

KOTITREENIT

Saat käyttöösi monipuoliset kokonaan ohjatut treeniohjelmat kotiharjoitteluun sekä kirjalliset ohjeet joka treenistä! Puhdas liiketekniikka tuo maksimaalisen tehon treeneihisi ja kehosi pysyy terveenä ilman rasitusvammoja tai loukkaantumisia. Tärkeänä ajatuksena treeneissä on lihaskunnon ja aerobisen kunnon ylläpito ja kehittäminen! 

Sinä treenaat omien mahdollisuuksiesi mukaan itseäsi kuunnellen, jo pelkkä kävelylenkki ja hyötyliikunta ovat treeniä!
 
TEHODIEETTI-valmennuksen harjoitusvälineet:

 • kahvakuula 6-10 kg lähtötasosta riippuen
 • vastuskuminauha -> suosittelemme näitä molempia:

MINIBAND ja EMOTION EXERCISE BAND -> valitse itsellesi sopiva taso: light/medium/strong!

HUOM!!! Treenejä on valittavissa myös oman kehon painolla, joten et välttämättä tarvitse välineitä.

Täältä löydät välineet kotiisi kätevästi: 

OMASALI TREENIVÄLINEET

KUNTOSALIOHJELMAT

Käytössäsi on

 • 2-jakoinen ohjelma
 • 3-jakoinen ohjelma
 • 4-jakoinen ohjelma


VALMENNUS JA RYHMÄN TUKI

Saat pääsyn suljettuun Facebook-valmennusryhmään, jossa neljän viikon etävalmennus tapahtuu. Sinulla on sosiaalinen tuki koko valmennuksen ajan. Ritan ja Akin energiset LIVETREENIT kahtena viikkona, motivoivat ja energiaa antavat mentaalivideot ja neljän viikon tarkkaan suunniteltu valmennuskokonaisuus auttavat sinua kohti päämäärääsi. Lisäksi saat tarvittaessa vastauksia kysymyksiisi ravinnosta ja liikunnasta ja Ritan fysioterapeuttinen ja fysiologinen ammattitaito tukevat Sinua koko valmennuksen ajan.
 
LIVETREENIT
Pääset treenaamaan kahtena viikkona Ritan ja Akin ohjauksessa suljetussa facebookryhmässä!

YHTEISTAPAAMINEN

Koronan vielä vaikuttaessa emme järjestä yhteistapaamista tässä valmennuksessa. Meille on tärkeää, että jokainen halukas pääsee tapaamiseen ja siksi emme voi tilarajoitteiden vuoksi järjestää vain osalle tilaisuutta. Olette meille tärkeitä ja toivomme näkevämme jo ensi valmennuksessa!
 
MATERIAALIT
Saat ohjeet ja osallistumisen ryhmään käyttöösi ennen valmennuksen alkua lauantaina 9.1.2021
Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan.

VAIHTO TAI PALAUTUS
Pidätämme oikeudet tuotteen vaihtoon tai palautukseen.