KESÄKUNTO-VALMENNUS

KESÄKUNTO-VALMENNUS STARTTAA 7.6.!! Nyt tehdään kunnon rutistus kohti kuumaa heinäkuuta! 

Tehokkaat ja monipuoliset ruokavaliot auttavat sinua keventämään terveellisesti ja kotitreenien avulla saat kuntoa kohenemaan ja kehoa kiinteytymään! Tule mukaan energiseen ja tehokkaaseen 4 VIIKON valmennukseemme, jossa VOIT HYVIN!! 

59,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

KESÄKUNTO-valmennus on varma askel hyvinvointiin ja kohti parempaa oloa!! Nyt laitetaan kroppa ja mieli kuntoon!!

Valmennus on luotu sinulle, joka haluat polttaa kehostasi ylimääräistä rasvaa, saada kehoasi kiinteämmäksi ja vahvemmaksi ja kuntoasi paremmaksi! Ja ennen kaikkea: Valmennus on SINULLE, joka haluat VOIDA HYVIN!!

KESÄKUNTO on kehon kiinteytymiseen, painon pudotukseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja elämän eri osa-alueiden TASAPAINON  löytymiseen tähtäävä valmennus. Sen aikana opit syömään säännöllisesti ja terveellisesti, voit halutessasi pudottaa (lähtötilanteesta riippuen) jopa 5-8 kg painoa. Treenituokioiden avulla saat kehoasi toimivammaksi ja kuntoasi ja ryhtiäsi paremmaksi! Opettelemme dieetin ohella elämän eri osa-alueiden tasapainottamista arjessa. Tärkeä kysymys kuuluu: Mitä minä haluan? 


VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

 • TEHOKKAAT RUOKAVALIOT, 3 ERI KALORIPOHJAA!
 • 20 KOKONAAN OHJATTUA KOTITREENIÄ -> JOKAINEN VIIKKO ALOITETAAN JA LOPETETAAN TREENIHAASTEELLA!
 • 2 LIVETREENIÄ SULJETUSSA RYHMÄSSÄ
 • 3 KUNTOSALIOHJELMAA SALITREENAAJILLE
 • RUNSAASTI HYVINVOINTIA TUKEVIA RESEPTEJÄ 
 • 2 KOKKINURKKAUS-VIDEOTA
 • 4 MENTAALIVALMENNUS-VIDEOTA TEEMOITTAIN
 • 4 VIIKON AJAN JOKA ARKIPÄIVÄ UUTTA MATERIAALIA!!! Näin onnistut varmasti tavoitteissasi!!

 
KENELLE JA MITÄ?

KESÄKUNTO-valmennus on hyvinvoinnin lisäämiseen, kehon kiinteytymiseen ja painonpudotukseen suunniteltu kokonaisuus, jonka aikana voit pudottaa hyvinkin 5-8 kg painoa ja saada kehoasi toimivammaksi, vahvemmaksi ja kurveja esiin!! Hyvinvointi on meille sydämen asia ja valmennammekin Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen! KESÄKUNTO-valmennus sopii jokaiselle iästä, sukupuolesta ja lähtötasosta riippumatta!! HUOM!! Imettäville äideille toimiva ja terveellinen ruokavalio! Imetyksen kulutus ja turvallisuus huomioitu.


Mentaalivalmennus on tärkeässä osassa valmennusta, annamme Sinulle työkaluja onnistumiseen!!
 

JOKAINEN VIIKKO STARTATAAN UUDELLA TEEMALLA!! Onnistumisen tueksi saat joka viikko MENTAALIVALMENNUSTA, uuden kokonaan ohjatun KOTITREENIN, tipsejä, hyvinvointiin liittyviä artikkeleita ja KOKKINURKKAUSVIDEON, jossa pääset Akin makuhermoja hiveleviin kokkauksiin käsiksi! Tämä upea kokonaisuus säilyttää muutosmotivaatiosi ja takaa kehityksen!

 
RUOKAVALIO

Ruokavalio on TEHOKAS JA MONIPUOLINEN ja todella terveellinen ja puhdistettu, jolla saat kehostasi rasvaa palamaan ja samalla kuitenkin rakennusaineita lihasten ja lihasvoiman kehittymiseen!

Käytössäsi on

 • 3 eri kaloripohjaa, joista valitset oman lähtöpainosi/tavoitteesi/kulutuksesi mukaan!
 • Kasvisvaihtoehtoja monipuolisesti!
 • Maidottomat/gluteenittomat ruokavaliot 

Ruokavaliot ovat selkeitä ja monipuolisia, jotka toimivat hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttavat Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen. Kaikki ruoat ovat normaalia ruokaa, joita on saatavilla lähiruokakaupoista ja saat valmennuksen aikana joka viikolle kattavasti maistuvia ja kevyitä reseptivinkkejä!

KESÄKUNTO-valmennuksessa keskitytään aineenvaihdunnan herättämiseen ja vilkastuttamiseen sekä säännöllisen ruokarytmin omaksumiseen. Tällä ruokavaliolla jaksat ja pysyt terveenä!

KOTITREENIT

Saat käyttöösi monipuoliset kokonaan ohjatut treeniohjelmat kotiharjoitteluun sekä kirjalliset ohjeet joka treenistä! Puhdas liiketekniikka tuo maksimaalisen tehon treeneihisi ja kehosi pysyy terveenä ilman rasitusvammoja tai loukkaantumisia. Tärkeänä ajatuksena treeneissä on lihaskunnon ja aerobisen kunnon ylläpito ja kehittäminen! 

Sinä treenaat omien mahdollisuuksiesi mukaan itseäsi kuunnellen, jo pelkkä kävelylenkki ja hyötyliikunta ovat treeniä!
 
KESÄKUNTO-valmennuksen harjoitusvälineet kotiin:

 • kahvakuula 6-10 kg lähtötasosta riippuen
 • MINIBAND-vastuskuminauha  

HUOM!!! Treenejä on valittavissa myös oman kehon painolla, joten et välttämättä tarvitse välineitä.

KUNTOSALITREENIT

Kesäkuntoon 2-valmennus sisältää 3 erilaista kuntosaliohjelmaa salilla treenaaville. Valittavanasi on 2-, 3- ja 4-jakoiset ohjelmat.


VALMENNUS JA RYHMÄN TUKI

Saat pääsyn suljettuun Facebook-valmennusryhmään, jossa neljän viikon etävalmennus tapahtuu. Sinulla on sosiaalinen tuki koko valmennuksen ajan. Ritan ja Akin energiset LIVETREENIT, motivoivat ja energiaa antavat mentaalivideot ja neljän viikon tarkkaan suunniteltu valmennuskokonaisuus auttavat sinua kohti päämäärääsi. Lisäksi saat tarvittaessa vastauksia kysymyksiisi ravinnosta ja liikunnasta ja Ritan fysioterapeuttinen ja fysiologinen ammattitaito tukevat Sinua koko valmennuksen ajan.
 
LIVETREENIT
Pääset treenaamaan kaksi kertaa Ritan ja Akin ohjauksessa LIVESTREAMIN kautta valmennus-sivustolla!
 
MATERIAALIT
Saat ohjeet ja osallistumisen ryhmään käyttöösi ennen valmennuksen alkua lauantaina 5.6.
Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan.

VAIHTO TAI PALAUTUS
Pidätämme oikeudet tuotteen vaihtoon tai palautukseen.