KESÄKUNTOON KOTONA 2 2020

KESÄKUNTOON KOTONA 2-valmennus on täällä!! 

Kesä kolkuttelee ovella ja halusimme järjestää jatkoa supersuosion saavuttaneelle KESÄKUNTOON KOTONA-valmennukselle!! Tämä neljän viikon huippuvalmennus starttaa 18.5!!

Valmennus sopii sinulle, joka vasta aloitat tai sinulle, joka jo olit mukanamme!! Täysin uudistetut ruokavaliot auttavat sinua keventämään terveellisesti ja kotitreenien avulla saat kuntoa kohenemaan ja kehoa kiinteytymään! Tule mukaan energiseen ja tehokkaaseen 4 VIIKON valmennukseemme, jossa VOIT HYVIN!! 

19,50 € / kpl 65,00 sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

KESÄKUNTOON KOTONA 2-valmennus on varma askel hyvinvointiin ja kohti parempaa oloa!! Sinä valitset, me annamme avaimia!! 

Valmennus on kehon kiinteytymiseen, painon pudotukseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja elämän eri osa-alueiden TASAPAINON  löytymiseen tähtäävä valmennus. Sen aikana opit syömään säännöllisesti ja terveellisesti, voit halutessasi pudottaa (lähtötilanteesta riippuen) jopa 5-8 kg painoa. Treenituokioiden avulla voit saada kehoasi toimivammaksi ja kuntoasi ja ryhtiäsi paremmaksi! Opettelemme dieetin ohella elämän eri osa-alueiden tasapainottamista arjessa. Tärkeä kysymys kuuluu: Mitä minä haluan? 


Valmennuksen sisältö:

 • 4 viikon kokonaisvaltainen sekä naisille että miehille suunnattu nettivalmennus
 • MENTAALIVALMENNUSTA JOKA VIIKKO: Ritan ja Akin viikoittaiset videotervehdykset vievät sinut onnistumisen tielle henkisen oivalluksen kautta!
  • Työkaluja positiiviseen ajatteluun, itseen uskomiseen, muutoksessa onnistumiseen, motivaation ylläpitoon ja uuden opetteluun
 • UUDET MONIPUOLISET RUOKAVALIOT, joilla keho kevenee ja voit hyvin!
  • Joka viikolle kattavasti reseptejä, jotta ruokapuoli pysyy monipuolisena ja maistuvana koko 4 viikkoa.
 • MONIPUOLISET TREENIOHJELMAT:
  • KOKONAAAN OHJATUT KOTITREENIT 
  1. oman kehon painolla tehtäviä
  2. kahvakuulatreeniä
  3. kuminauhajumppaa
   • Saat joka viikko uuden kokonaan ohjatun kotitreenin, joka säilyttää treenimotivaatiosi ja takaa kehityksen!
  • LIVETREENIT joka viikko suljetussa facebookryhmässä!
 • Paljon kehuttu Ritakin oma Venyttely- ja rentoutusohjelma
 • Ritakin Liikkuvuusopas
 • Suljettu Facebook-ryhmä ja ryhmän tuki valmennuksen ajan
 • Valmennus etenee portaittain moduuleissa, saat joka viikko mentaalivalmennusta, uutta kirjallista materiaalia ja uusia treenihaasteita!!

 
KENELLE JA MITÄ?

KESÄKUNTOON KOTONA on hyyvinvoinnin lisäämiseen, kehon kiinteytymiseen ja painonpudotukseen suunniteltu kokonaisuus, jonka aikana voit pudottaa hyvinkin 5-8 kg painoa ja saada kehoasi toimivammaksi, vahvemmaksi ja kurveja esiin!! Hyvinvointi on meille sydämen asia ja valmennammekin Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen! KESÄKUNTOON KOTONA 2 sopii jokaiselle iästä, sukupuolesta ja lähtötasosta riippumatta!! HUOM!! Imettäville äideille toimiva ja terveellinen ruokavalio! Imetyksen kulutus ja turvallisuus huomioitu.

KESÄKUNTOON KOTONA on uuden terveemmän elämän ponnahduslauta. Sen aikana etenet kohti kevyempää ja paremmin voivaa versiota itsestäsi! Olkoon tavoitteesi sitten painonpudotus, kunnon kohotus, kehon muokkaaminen tai jotain, mitä et itsekään osaa vielä määritellä. Ehkä haluat saada positiivista ajatusta elämääsi? Ehkä kaipaat vain tsemppiä ja tukea?

Valmennuksen tarkkaan suunnitellut UUDET tehokkaat RUOKAVALIOT, monipuoliset kokonaan ohjatut kotitreenit,  mentaalivalmennus sekä askel askeleelta etenevä kokonaisuus varmistavat onnistumisen.


Mentaalivalmennus on tärkeässä osassa valmennusta, annamme Sinulle työkaluja onnistumiseen!!
 

VALMENNUS ETENEE PORTAITTAIN! JOKA VIIKOLLE ON OMA TEEMANSA, JOKA VALMENTAA SINUA KOHTI TAVOITETTASI!
SAAT LISÄMATERIAALIA VIIKOTTAIN NELJÄN VIIKON AJAN! MENTAALIVALMENNUS ANTAA SINULLE VOIMAA JA TYÖKALUJA ARJEN HAASTEISIIN!

 
RUOKAVALIO

Ruokavalio on RAIKAS, UUDISTETTU ja todella terveellinen ja puhdistettu, jolla saat kehostasi rasvaa palamaan ja samalla kuitenkin rakennusaineita lihasten ja lihasvoiman kehittymiseen!

Käytössäsi on
TERVEELLISET JA TEHOKKAAT RUOKAVALIOT!!!

 • Valittavana eri kaloripohjat oman lähtöpainosi/tavoitteesi mukaan!
 • Kasvisvaihtoehtoja monipuolisesti!
 • Maidottomat/gluteenittomat ruokavaliot 

Ruokavaliot ovat selkeitä ja monipuolisia, jotka toimivat hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttavat Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen. Kaikki ruoat ovat normaalia ruokaa, joita on saatavilla lähiruokakaupoista ja saat valmennuksen aikana joka viikolle kattavasti maistuvia ja kevyitä reseptivinkkejä! KESÄKUNTOON KOTONA 2-valmennuksessa keskitytään aineenvaihdunnan herättämiseen ja vilkastuttamiseen sekä säännöllisen ruokarytmin omaksumiseen. Tällä ruokavaliolla jaksat ja pysyt terveenä!

KOTITREENIT

Saat käyttöösi monipuoliset kokonaan ohjatut treeniohjelmat kotiharjoitteluun sekä kirjalliset ohjeet joka treenistä! Puhdas liiketekniikka tuo maksimaalisen tehon treeneihisi ja kehosi pysyy terveenä ilman rasitusvammoja tai loukkaantumisia. Tärkeänä ajatuksena treeneissä on lihaskunnon ja aerobisen kunnon ylläpito ja kehittäminen! 

Sinä treenaat omien mahdollisuuksiesi mukaan itseäsi kuunnellen, jo pelkkä kävelylenkki ja hyötyliikunta ovat treeniä!
 
KESÄKUNTOON KOTONA 2-valmennuksen harjoitusvälineet:

 • kahvakuula 6-10 kg lähtötasosta riippuen
 • vastuskuminauha -> suosittelemme näitä molempia:

MINIBAND ja EMOTION EXERCISE BAND -> valitse itsellesi sopiva taso: light/medium/strong!

HUOM!!! Treenejä on valittavissa myös oman kehon painolla, joten et välttämättä tarvitse välineitä.

Täältä löydät välineet kotiisi kätevästi: 

OMASALI TREENIVÄLINEET


VALMENNUS JA RYHMÄN TUKI

Saat pääsyn suljettuun Facebook-valmennusryhmään, jossa neljän viikon etävalmennus tapahtuu. Sinulla on sosiaalinen tuki koko valmennuksen ajan. Ritan ja Akin viikoittaiset energiset LIVETREENIT, motivoivat ja energiaa antavat mentaalivideot ja neljän viikon tarkkaan suunniteltu valmennuskokonaisuus auttavat sinua kohti päämäärääsi. Lisäksi saat tarvittaessa vastauksia kysymyksiisi ravinnosta ja liikunnasta ja Ritan fysioterapeuttinen ja fysiologinen ammattitaito tukevat Sinua koko valmennuksen ajan.
 
LIVETREENIT
Pääset treenaamaan joka viikko Ritan ja Akin ohjauksessa suljetussa facebookryhmässä!
 
MATERIAALIT
Saat ohjeet ja osallistumisen ryhmään käyttöösi ennen valmennuksen alkua lauantaina 16.5.
Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan.

VAIHTO TAI PALAUTUS
Pidätämme oikeudet tuotteen vaihtoon tai palautukseen.